Vegetarlasagne

Denne vegetarlasagnen er proppfull av gode råvarer, og er en ekte matredder-rett. Er kjøleskapet fullt av middagsrester eller slappe grønnsaker så er dette en ypperlig anledning til å få brukt dem opp!

Les mer

Matmuffins

Disse smakfulle og saftige muffinsene er en hit til både skogsturen og som tilbehør til suppe. Fylt med grovt mel, grønnsaker og ost – en gavepakke av en lunsjrett som også lett kan fryses ned. 10 porsjoner = ca 10 små muffins.

Les mer

Enkel brokkolisalat

Denne enkle brokkolisalaten har kun noen få ingredienser og er rask å røre sammen. Den passer perfekt som tilbehør til for eksempel hvit fisk, kylling eller til burgeren.

Les mer

Knasende sprø grønnsaksvafler

Grønnsaksvafler er en super måte å tilføre litt ekstra grønnsaker i måltidet på. Disse passer utmerket som turmat eller som en lunsj i seg selv. 10 porsjoner = ca 10 vafler.

Les mer

Indisk potetgryte med linser

Denne retten er deilig krydret med indiske smaker. Den er også fri for allergener og er noe de fleste kan spise.

Les mer

Arme riddere med frukt

Denne gamle klassikeren er en ypperlig måte å bruke opp rester av tørt brød og fruktbiter. Dette er en enkel og fin oppskrift som barna også kan være med på å lage.

Les mer

Fiskekakespyd med karrimajones

Lag festlige fiskekakespyd sammen med barna! Fiskekakespyd er gøy for barna å være med på å lage selv, og de kan både serveres varme og kalde – og kan gjerne stekes på grill eller bålpanne.

Les mer

Ovnsomelett

Luftig og lett ovnsomelett som kan lages til mange. I denne omeletten kan du gjerne bruke rester av grønnsaker og annet pålegg.

Les mer

Gulrotsuppe med karri

Enkel og smakfull gulrotsuppe med et hint av karri. Med linser i suppen og grovbrød ved siden av blir dette et fullverdig og mettende måltid.

Les mer

Tacogryte

Dette er en god og varmende gryte som barna gjerne kan være med på å tilberede, og den er helt fri for allergener. Lag gjerne opp et stort glass med krydderblanding så har dere til senere.

Les mer

Neste side »