Jungelkonkurranse

Vinn 10 000 kroner til mat- og måltidsarbeidet i din barnehage!

IMG_7880 (2)

Konkurransen er nå avsluttet

Fortell oss hva dere finner på i Matjungelen

 

Vi vil gjerne høre hvordan dere bruker Matjungelen i deres barnehage. Har dere dyrket noe? Oppdaget noe nytt? Utforsket noe gøy? Smakt på noe godt?

Eller kanskje dere ikke har prøvd en aktivitet enda? Det er ikke for sent. Finn en aktivitet som dere vil gjøre sammen med barna, og fortell oss hvordan det gikk. Aktivitetene er enkle å gjennomføre og dere kan gjerne tilpasse dem til deres hverdag.

Send inn en beskrivelse av hvordan dere har gjennomført aktiviteten i Matjungelen, og vær med i trekningen av to gjeve pengepremier på 10 000 kr hver.

Hvordan fungerer det?

Velg en aktivitet som dere har lyst å gjøre, eller fortell oss om en aktivitet dere allerede har gjort i Matjungelen.

Fyll ut skjemaet og fortell oss:

  1. Hvordan har dere gjennomført Matjungel-aktivteten?
  2. Hvordan kan Matjungel-aktivteten knyttes til rammeplanen for barnehagen?
  3. Hvordan planlegger dere å bruke Matjungelen videre i barnehagen?

 

Skjemaet finner du her

Send det ferdigutfylte skjemaet til epostadresse post@matjungelen.no

Frist: 7. desember

 

Konkurransen er åpen for alle barnehager. Vinnerne blir kåret av Matjungelen, med representanter fra Folkelig og Nasjonalt senter for mat helse og fysisk aktivitet/Høgskulen på Vestlandet.

Innsendte bidrag kan bli delt og omtalt på nettsidene og i sosiale medier. Vi ønsker bilder fra barnehagen, men da bilder der ansikt ikke viser og at barn ikke kan gjenkjennes.

Hva kan pengepremien brukes til?

Pengepremien er øremerket til bruk i mat- og måltidsarbeidet i barnehagen deres og skal komme barna til gode. Det kan brukes på for eksempel råvarer, kjøkkenutstyr, matkurs, en ekskursjon, et festmåltid eller kanskje et felles måltid med besteforeldre?