Påmelding til Matjungelen Barnehage

Sving dere inn i  Matjungelen!

I Matjungelen Barnehage får barna utforske, leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. I Matjungelen får dere kunnskap og inspirasjon til hvordan dere kan jobbe pedagogisk med mat og måltid i barnehagen, med fokus på både helse og bærekraft. Her får barna muligheten til å leke, utforske og lære om mat og smak, og oppleve måltidsglede i fellesskap.

Ved å melde dere på får dere blant annet sesongbaserte e-poster fulle av inspirasjon og tips til hvordan dere kan bruke innholdet i Matjungelen. Det er barnehagestyrer som melder på barnehagen.

Vi vil melde oss på!

Matjungelen Barnehage er et frivillig og åpent tilbud som dere kan bruke som dere vil i barnehagehverdagen. Det er ingen rapportering eller krav selv om dere er påmeldt.

Hvorfor påmelding?
Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på nettsidene våre og er gratis å bruke. Men hvis dere melder dere på vil dere få sesongbaserte e-poster med nyttige tips til hvordan dere kan ta i bruk Matjungelen i barnehagehverdagen.

Les mer om Matjungelen Barnehage

Sleng dere inn i jungelen med oss, da vel!

HAR DU SPØRSMÅL ELLER KOMMENTARER TIL MATJUNGELEN?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no