Påmelding til Matjungelen Barnehage

Matjungelen er åpen for påmelding!

Ved å melde dere på i Matjungelen Barnehage får dere blant annet oppfølging med sesongbaserte e-poster fulle av inspirasjon og tips til hvordan dere kan bruke innholdet i Matjungelen.

OBS! Det er barnehagestyrer som melder på barnehagen.

Barnehagen forplikter seg ikke til å gjennomføre noen tiltak og aktiviteter ved å være påmeldt i Matjungelen, dette er et frivillig og åpent tilbud som barnehagen velger å ta i bruk etter behov.

Vi vil melde oss på!

Hvorfor påmelding?
Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men de påmeldte barnehagene vil være med i trekningen av gratis utstyrskasser med kjøkkenutstyr, i tillegg til dedikert oppfølging fra oss, med kvartalsvise e-poster med nyttig info om hvordan dere kan ta i bruk Matjungelen i barnehagehverdagen.

Sleng dere inn i jungelen med oss, da vel!

Matjungelen Barnehage

I Matjungelen Barnehage får barna utforske, leke og lære om mat som er bra for kroppen og kloden. Matjungelen gir økt kunnskap og inspirasjon til hvordan ansatte kan jobbe pedagogisk med mat og måltid i barnehagen, med fokus på både helse og bærekraft. Med Matjungelen får barna mange muligheter til å leke, utforske og lære om mat og smak, og oppleve måltidsglede i fellesskap.

Les mer om innholdet i Matjungelen Barnehage