Fiskekakespyd med karrimajones
Lag festlige fiskekakespyd sammen med barna! Fiskekakespyd er gøy for barna å være med på å lage selv, og de kan både serveres varme og kalde – og kan gjerne stekes på grill eller bålpanne.
INGREDIENSER
- 5 stk fiskekaker
- 2 stk epler
- 1 stk rød paprika
- 0,5 stk grønn paprika
- 165 g majones (1 pose = ca 165g)
- 2 ts karripulver
- 10 stk grillspyd
SLIK GJØR DU
- Skyll eple og paprika og skjær de i passe store biter til grillspydene.
- Skjær fiskekaker i store terninger.
- Bland sammen majones og karripulver i en skål og sett til side.
- Tre biter av fiskekake, paprika og eple på grillspydene.
- Server med karrimajones og gjerne grovt brød til.
- Det går fint an å steke spydene på grill, bålpanne eller i stekeovn. Det kan i så fall være lurt å bløtlegge trepinnene i minst 10 min slik at de ikke tar fyr på grillen.
- Bruk gjerne andre typer frukt og grønnsaker, for eksempel tomat, agurk, squash, appelsin eller ananas.