FROKOSTBLANDING MED PUFFET HAVRE

  • Frokostblanding
  • Enkel

Server frokostblandingene med lett- eller skummet melk, surmelk eller naturell yoghurt, og gjerne friske bær, skivet banan eller annen frukt.

INGREDIENSER

  • 10 dl havregryn
  • 2 dl hvetekli
  • 1.5 dl rosiner

SLIK GJØR DU

  1. Bre kornene utover i en langpanne og la dem stå i ovnen ved 200 ºC til grynene er blitt litt gylne, ca. 10–15 minutter. Du kan også riste kornene i en stekepanne på middels varme. Bruker du nøtter og/eller frø i blandingen, rister du dette sammen med grynene.
  2. Bland inn rosinene til slutt.
  3. Avkjøl og oppbevar blandingen i en tett boks på et tørt sted.
  Skriv ut oppskriften (10 porsjoner)   Allergener: Havre, (svoveldioksid/ sulfitter kan forekomme i enkelte merker rosiner)