
GRØNN ERTESUPPE MED TORSK OG MYNTE
Denne oppskriften på grønn ertesuppe med torsk er både rask, enkel, næringsrik og smakfull! Med grillet brød til, er dette et måltid som virkelig gir vann i munnen.
INGREDIENSER
- 1400 g torskefilet, i terninger
- 15 dl lettmelk
- 1250 g grønne erter, fryste
- 2,5 potte fersk mynte
- 30 drag pepper
- 2,5 ts salt
- 2,5 dl fiskebuljong
- 10 ss rapsolje
- 20 stk brødskiver, gjerne gårsdagens brød
SLIK GJØR DU
- Mål opp og bland alle ingrediensene bortsett fra fisken i en kasserolle
- Kok opp under omrøring i cirka fire minutter.
- Lag puré av det hele med en stavmikser.
- Tilsett fiskebitene og la suppen trekke i cirka fem minutter.
- Ha rapsolje i en stekepanne og stek brødskivene på middels varme i omlag to minutter på hver side.
- Server suppen med sprøstekt brød til.