Kremet pasta med brokkoli
Dette er en rask og enkel rett som kan lages i én kjele og med bare fire ingredienser. Her får brokkoli spille hovedrollen men bruk gjerne rester av andre grønnsaker dere har liggende også.
INGREDIENSER
- 400 g pastaskruer, fullkorn
- 400 g brokkoli
- 4 ss pesto
- 3 dl creme fraiche, lett
- 0,5 stk sitron
SLIK GJØR DU
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Skyll og del brokkoli i mindre buketter. Skrell stilken og del i terninger.
- Forvell brokkoli. Hvis du har stor nok kjele kan du koke brokkoli sammen med pastaen de siste 2 minuttene av koketiden (bruk gjerne en stor sil til brokkolien). Pass på at brokkolien ikke blir overkokt.
- Hell av kokevannet og bland creme fraiche og pesto sammen med pasta og brokkoli.
- Smak til med sitronsaft, og litt salt og pepper.
- Soltørket tomat
- Fetaost
- Basilikum