LAKSEGRATENG MED SQUASH OG POTET
Denne nydelige laksegratengen med squash og potet har et spennende hint av karri.
INGREDIENSER
- 1250 g laksefilet, uten skinn og bein
- 10 stk poteter, i skiver
- 2,5 stk liten squash, i skiver
- 10 stk egg
- 10 dl lettmelk
- 20 drag pepper
- 2,5 ts salt
- 2,5 ts karripulver
- 2,5 stk lime, skallet av
SLIK GJØR DU
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Skjær potetene i skiver, og kok dem i ca. 7 minutter.
- Kutt squash og laks i skiver.
- Legg squash og laks sammen med de kokte potetskivene i en ildfast form.
- Bland sammen ingrediensene til eggestand i en skål, og hell over i den ildfaste formen.
- Bakes i ovnen i ca. 30 minutter.
- Server gjerne med grovt brød til.