LAKSEGRATENG MED SQUASH OG POTET

  • Varme retter
  • Enkel
  • 20–40 minutter

Denne nydelige laksegratengen med squash og potet har et spennende hint av karri.

INGREDIENSER

  • 1250 g laksefilet, uten skinn og bein
  • 10 stk poteter, i skiver
  • 2,5 stk liten squash, i skiver
  • 10 stk egg
  • 10 dl lettmelk
  • 20 drag pepper
  • 2,5 ts salt
  • 2,5 ts karripulver
  • 2,5 stk lime, skallet av

SLIK GJØR DU

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Skjær potetene i skiver, og kok dem i ca. 7 minutter.
  3. Kutt squash og laks i skiver.
  4. Legg squash og laks sammen med de kokte potetskivene i en ildfast form.
  5. Bland sammen ingrediensene til eggestand i en skål, og hell over i den ildfaste formen.
  6. Bakes i ovnen i ca. 30 minutter.
  7. Server gjerne med grovt brød til.
Oppskrift og bilde er hentet fra Lerøy. Allergener: Fisk, melk, egg. Bruk laktosefri melk ved laktoseintoleranse og plantebasert melk ved melkeallergi.