Matmuffins
Disse smakfulle og saftige muffinsene er en hit til både skogsturen og som tilbehør til suppe. Fylt med grovt mel, grønnsaker og ost – en gavepakke av en lunsjrett som også lett kan fryses ned. 10 porsjoner = ca 10 små muffins.
INGREDIENSER
- 200 gram squash
- 4 stk egg
- 1,5 dl lettmelk
- 1,5 dl ost (2/3 i røra, 1/3 som topping)
- 50 gram flytende margarin
- 200 gram sammalt hvetemel
- 100 gram havregryn
- 2 ts bakepulver
- 1 ts salt
SLIK GJØR DU
- Varm opp ovnen til 180 grader over og undervarme
- Riv squashen på et rivjern, eller i foodprosessor
- Ha revet squash, egg, melk, 2/3 av osten og flytende margarin i en bolle og rør godt sammen.
- Tilsett mel, havregryn, bakepulver og salt, og rør sammen.
- Fordel røren i muffinsformer.
- Dryss resten av osten over muffinsene.
- Stekes midt i ovnen til gylne, ca. 25 minutter.