PASTASALAT

  • Salater og wraps
  • Enkel

Pastasalat er raskt og enkelt å lage. Du kan bruke andre grønnsaker enn det som står i oppskriften, for eksempel vårløk eller revet gulrot. I stedet for kylling kan du bruke biter av skinke, hermetisk tunfisk, reker eller belgfrukt (linser eller bønner). Server pastasalaten sammen med grovt brød.

INGREDIENSER

    SLIK GJØR DU

    1. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Skyll med rikelig kaldt vann. Bland inn olje slik at pastaen ikke klebrer seg sammen.
    2. Del kyllingkjøttet i terninger.
    3. Hell vekk kraften fra maiskornene.
    4. Hell kokende vann over de frosne ertene og la det stå et par minutter før vannet helles fra igjen.
    5. Skjær paprika og agurk i små terninger.
    6. Bland yoghurt med søt sennep. Ferdig kjøpedressing kan også røres opp med yoghurt naturell.
    7. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle eller legg de forskjellige ingrediensene i hver sin skål slik at hvert barn kan lage sin salat.
      Skriv ut oppskriften (10 porsjoner) Allergener: Durumhvete Melk, sennep (i dressing)