
WRAPS MED LAKS ELLER KYLLING
Wraps er fylte hvete-, mais- eller potetlefser, og de kan fylles med det meste. Bruk gjerne friske eller tørkede urter, f.eks. basilikum, oregano eller timian. Vi anbefaler grove varianter.
INGREDIENSER
- 10 stk potetlefser eller tortillalefser
- 3 stk vårløk, i tynne ringer
- 1 stk liten boks maiskorn
- 1 stk isbergsalat, finstrimlet
- 1,5 stk rød paprika, i små biter
- 400 g røkt, kokt eller stekt laks eller
- 4 stk stekte kyllingfileter, i terninger
- 3 dl naturell kvarg/kesam
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
SLIK GJØR DU
- Kutt opp vårløk, isbergsalat og paprika.
- Stek laksen eller kyllingfiletene. Det er viktig at kyllingen blir gjennomstekt. Laks eller kylling kan eventuelt deles i små biter etter at de er stekt. Husk i så fall å avkjøle først.
- Bland vårløk, mais, salat, paprika sammen med rømmen. Smak til med salt, pepper og urter.
- Bland inn kylling eller laks til slutt. Bruker du laks, må du røre ekstra forsiktig.