FISKEBOLLER I HVIT SAUS
Fiskeboller er en rimelig rett som er enkel å tilberede til mange. Server fiskebollene med kokte poteter og grønnsaker.
INGREDIENSER
- 4 ss flytende margarin
- 4 ss hvetemel
- 4 dl fiskebollekraft
- 8 dl lettmelk
- 2 bokser fiskeboller
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts pepper
SLIK GJØR DU
- Vask potetene, kok dem møre, i 15-30 minutter (tid avhenger av type og størrelse). Gjør klar grønnsakene til koking.
- Varm opp flytende margarin i en kjele på svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
- Tilsett melk, litt om gangen, og kok opp under omrøring. Rør sausen slik at den blir glatt og jevn.
- La sausen småkoke i ca. 3 minutter. Smak til sausen med salt og pepper.
- Legg fiskebollene i sausen og la dem bli gjennomvarme før servering, ca. 5 minutter.
- Kok grønnsakene til de er passe myke