KJØLESKAPSGRØT

  • Grove grøter
  • Enkel

Kjøleskapsgrøt lages dagen i forveien og godgjøres i kjøleskapet over natten. Du kan benytte væske som du har tilgjengelig; melk, vann, juice, kvarg/kesam og yoghurt smaker godt. Dersom dere har bananer som
begynner å bli gamle, kan disse moses og brukes i grøten. Da tilføres grøten søtsmak, og man unngår matsvinn. Server med oppkuttet frukt eller bær. Frø og nøtter er også godt som topping.

INGREDIENSER

  • 8 dl havregryn
  • 4 dl juice (eple)
  • 3 dl vann
  • 4 dl yoghurt naturell

SLIK GJØR DU

  1. Ha ingrediensene i en bolle og rør sammen. Dekk til med et lokk eller plastfolie, og la det stå i kjøleskapet over natten.
  2. Før servering kan du mose 2–3 bananer og blande inn dersom dere har.
  3. Topp grøten med for eksempel frukt, bær eller nøtter.
  Skriv ut oppskriften (10 porsjoner)   Allergener: Havre, gluten, laktose og melk