KJØLESKAPSGRØT
Kjøleskapsgrøt lages dagen i forveien og godgjøres i kjøleskapet over natten. Du kan benytte væske som du har tilgjengelig; melk, vann, juice, kvarg/kesam og yoghurt smaker godt. Dersom dere har bananer som
begynner å bli gamle, kan disse moses og brukes i grøten. Da tilføres grøten søtsmak, og man unngår matsvinn. Server med oppkuttet frukt eller bær. Frø og nøtter er også godt som topping.
INGREDIENSER
- 8 dl havregryn
- 4 dl juice (eple)
- 3 dl vann
- 4 dl yoghurt naturell
SLIK GJØR DU
- Ha ingrediensene i en bolle og rør sammen. Dekk til med et lokk eller plastfolie, og la det stå i kjøleskapet over natten.
- Før servering kan du mose 2–3 bananer og blande inn dersom dere har.
- Topp grøten med for eksempel frukt, bær eller nøtter.