FISK PÅ SPINATSENG

Spinat gjør at denne fiskeretten får en mild og god smak. Du kan bruke både rød og hvit fisk, enten fersk eller frossen. Server sammen med kokte poteter, kokte byggryn, naturris eller fullkornsris eller grovt brød.

Les mer

FISKEGRATENG MED GRØNNSAKER

Dette er en enkel fiskegrateng som er rask å lage. Istedenfor å lage hvit saus, visper du sammen en eggestand og heller over fisken. Både hvit og rød fisk kan brukes, rå eller kokt. Man kan bruke rester av kokte grønnsaker eller frossen grønnsaksblanding.

Les mer

FISKESUPPE

I denne fiskesuppen kan du bruke alle typer fisk, både hvit og rød. Det viktigste er at fisken er fri for bein. Du kan også bruke fiskeboller eller fiskepudding. Fiskebollekraften kan erstatte noe av vannet. Du kan også bruke fiskesuppe fra pose og tilsette biter av friske/frosne grønnsaker og fersk fisk eller fiskeboller/fiskepudding. Server suppen […]

Les mer

LINSESUPPE

I denne linsesuppen er det brukt røde linser. Dette gir suppen fin farge. Men andre linser kan også brukes. Alle linsetyper har kort koketid, ca. 20 minutter. Server suppen med grovt brød eller rundstykker. Dette er sunn og billig mat.

Les mer

GRØNNSAKSUPPE

Grønnsaksuppe kan lages både av friske og frosne grønnsaker. Tilsetter du byggryn i suppen, blir den mer mettende – dessuten veldig god. Byggrynene må legges i vann over natten før de skal kokes. I stedet for byggryn kan du tilsette en boks kikerter.

Les mer

FALAFEL I TORTILLA

Falafel er en vegetarisk matrett fra Midtøsten, og er laget av kikerter. De passer godt i wraps og pitabrød, gjerne med salat og Tzatsiki som dressing.

Les mer

TOMATSUPPE

Prøv å lage hjemmelaget tomatsuppe av hermetiske tomater. Det er både raskere og enklere enn mange tror. Moser du suppen med en stavmikser, blir den jevn og fin. Server suppen med grovt brød, grove rundstykker eller scones.

Les mer

« Forrige side