LAKSEGRATENG MED SQUASH OG POTET

Denne nydelige laksegratengen med squash og potet har et spennende hint av karri.

Les mer

GRØNN ERTESUPPE MED TORSK OG MYNTE

Denne oppskriften på grønn ertesuppe med torsk er både rask, enkel, næringsrik og smakfull! Med grillet brød til, er dette et måltid som virkelig gir vann i munnen.

Les mer

SKATTEKISTE MED LAKS

Denne klassikeren er elsket av både små og store, og er like enkel å lage ute som inne. La alle lage sine egne « havets skattekister» med sine favoritter.

Les mer

PASTA MED TORSK OG TOMATSAUS

Torsk passer sammen med det meste, og er skikkelig godt med pasta og tomatsaus. Denne retten vil dere nok lage flere ganger!

Les mer

OVNSBAKT TORSK MED HVIT SAUS

En enkel, populær rett med velkjente, milde smaker. Denne ovnsbakte torsken med hvit saus og grønnsaker blir fort en favoritt både hos store og små.

Les mer

PIZZA

Det er mye mat i denne pizzaen som har en tykk, saftig bunn som inneholder grovt mel. Du kan bruke annet fyll enn det som står i oppskriften, og her er det bare fantasien som setter grenser. Bruk for eksempel løk, tomat, squash, paprika, sopp, ananas, skinke eller karbonadedeig. Server gjerne litt salat sammen med […]

Les mer

PASTA BOLOGNESE

En klassisk bolognesesaus inneholder rikelig med findelte grønnsaker. Dette er en smart måte å få barna til å spise grønnsaker. Sausen kan lages både med og uten kjøtt. Server med nykokt fullkornspasta eller grovt brød.

Les mer

LAPSKAUS

Det tar litt tid å skjære opp alt som skal i en lapskaus, men når det først er gjort, er dette lettvint mat å servere til mange. Istedenfor friske grønnsaker kan du bruke en frossen grønnsaksblanding. Til lapskaus passer mørt kjøtt av svin, storfe eller lam. Rester av ulike typer kjøtt kan også brukes. Server […]

Les mer

FISKEBOLLER I HVIT SAUS

Fiskeboller er en rimelig rett som er enkel å tilberede til mange. Server fiskebollene med kokte poteter og grønnsaker.

Les mer

SEIBURGERE

Denne fiskeburgeren er rask å lage. Smaken kan varieres ved å tilsette hvitløk og forskjellige finhakkede urter. Server burgeren på en skive grovt brød, i grove burgerbrød med salatgrønnsaker, løkringer og ovnsstekte potetbåter, eller som en tradisjonell middag med kokte poteter, råkost eller kokte grønnsaker og yoghurt naturell, lettrømme eller kesam/kvarg.

Les mer

« Forrige sideNeste side »