Indisk potetgryte med linser

Denne retten er deilig krydret med indiske smaker. Den er også fri for allergener og er noe de fleste kan spise.

Les mer

Arme riddere med frukt

Denne gamle klassikeren er en ypperlig måte å bruke opp rester av tørt brød og fruktbiter. Dette er en enkel og fin oppskrift som barna også kan være med på å lage.

Les mer

Fiskekakespyd med karrimajones

Lag festlige fiskekakespyd sammen med barna! Fiskekakespyd er gøy for barna å være med på å lage selv, og de kan både serveres varme og kalde – og kan gjerne stekes på grill eller bålpanne.

Les mer

Ovnsomelett

Luftig og lett ovnsomelett som kan lages til mange. I denne omeletten kan du gjerne bruke rester av grønnsaker og annet pålegg.

Les mer

Gulrotsuppe med karri

Enkel og smakfull gulrotsuppe med et hint av karri. Med linser i suppen og grovbrød ved siden av blir dette et fullverdig og mettende måltid.

Les mer

Tacogryte

Dette er en god og varmende gryte som barna gjerne kan være med på å tilberede, og den er helt fri for allergener. Lag gjerne opp et stort glass med krydderblanding så har dere til senere.

Les mer

Kremet pasta med brokkoli

Dette er en rask og enkel rett som kan lages i én kjele og med bare fire ingredienser.

Les mer

Gratinert fisk i form

En klassiker og en barnefavoritt som er lett å lage til mange. Bruk det dere har av grønnsaker og server gjerne med grovt brød til.

Les mer

Torsketaco

En rask og enkel tacovariant med fisk og grønnsaker. Dette er en super rett å prøve for barn som trenger å øve seg på å like torsk.

Les mer

Thai kokos fiskesuppe

Dette er en mild og smakfull fiskesuppe med asiatisk vri.

Les mer